نکات ایمنی

هرگز در آشپزخانه از گاز پیک نیکی استفاده نکنید، این کار بسیار مخاطره آمیز است. همچنین از این وسیله در محیط های سربسته به هیچ وجه استفاده ننمایید.
احتیاط کنید روی روغن داغ، آب ریخته نشود، زیرا سبب مشتعل شدن و سوختگی می شود. اگر هنگام آشپزی روی شعله روغن ریخت و آتش گرفت، ابتدا شعله را خاموش، سپس با یک پارچه حوله ای مرطوب آتش را خاموش کنید

این عمل را در جهت مخالفی که خود ایستاده اید انجام دهید تا شعله به سمت بدن و لباس هایتان کشیده نشود. بگذارید ظرف کاملا خنک شود و سپس آن را بشویید. همچنین از دیگر نکات ایمنی مهم در آشپزخانه زمانی است که دچار مشکل گرفتگی سینک ظرفشویی شده اید و قصد استفاده از اسید لوله بازکن را دارید که در این مواقع حتما باید جوانب احتیاط را رعایت کنید. حتما از دستکش و ماسک استفاده کنید و طبق دستورالعمل نوشته شده بر روی آن عمل کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *